Nieuwsbrief 2021

Spierdijk, januari 2021   Beste leden, Allereerst willen wij als bestuur van de Begrafenis- en Crematievereniging “St. Jozef” u een gelukkig en gezond 2021 toewensen. Graag willen wij u via deze brief op de hoogte houden van diverse zaken die binnen het bestuur van de vereniging aan de orde zijn geweest en/of nog aan komen….

60 jaar Begrafenis- en Crematievereniging St. Jozef

Wat vieren we en hoe doen we dat? In 2016 is het de 60e keer dat begrafenis- en crematievereniging “St. Jozef” haar jaarvergadering kan en mag houden. Er zullen tijdens twee misvieringen voorafgaande aan de 60ste jaarvergadering misintenties opgelezen worden in de RK Kerk St. Georgius voor alle leden en overleden leden van de vereniging….

Nieuwe website!

Welkom op de website van Begrafenisvereniging St. Jozef Spierdijk. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf heden een heuse website hebben waar alle nieuwsberichten zullen verschijnen. Daarnaast vindt u op deze website alle diensten, voordelen, algemene informatie en contactgegevens. Zo streven wij steeds naar een betere dienstverlening! Veel plezier op de website!