Op deze vernieuwde website van de begrafenis- en crematievereniging St. Jozef vindt u een formulier waarin u uw wensenlijstje kan invullen.

Dit kan voor uw naasten veel zorg uit handen nemen om alles op die manier te regelen en verzorgen, zoals u het graag zou willen.

In het formulier ‘Mijn uitvaartwensen’ kunt u bijvoorbeeld aangeven of u begraven of gecremeerd wilt worden, maar verder staan er nog diverse puntjes in, die u vooraf al kunt invullen. Dit formulier kunt u hier downloaden en kost u niets. U bent niet verplicht om dit in te vullen, maar op basis van enige ervaringen kunnen wij u vertellen, dat wanneer u mocht besluiten dit wel te doen, de dingen die u graag gedaan wilt hebben, ook daadwerkelijk geschieden, en het voor de nabestaanden een stukje rust geeft in de op dat moment toch al hectische dagen.

Mocht u toch nog met vragen zitten, dan kunt u altijd bij een van de bestuursleden langs komen of contact opnemen met onze uitvaartleider. Begrafenis- en crematievereniging St. Jozef helpt u graag om al uw wensen uit te laten komen.

U kunt het formulier hier openen, opslaan en printen: Mijn uitvaartwensen